The brief: to entirely renovate, from top to bottom, this Victorian home to accommodate the needs of a young family of four as well as creating professional spaces for a busy couple.

Every room was given the bespoke treatment, to make them work the best for each member of the family. In the kitchen the clients’ needs were met fully with all the Gaggenau appliances housed neatly in beautiful white bespoke joinery so that the space flowed seamlessly but with practicality always in mind.

The same went for the family room, with clever storage solutions to help keep things tidy but not unliveable. Still on the ground floor, doorways were opened up both in width and in height to allow light to flood in as well as giving a feel of grandeur.

Walls were removed in the main living/dining rooms to reveal a wonderfully open and bright space with the grand piano providing a stunning centre piece. Bespoke joinery in all the bedrooms and bathrooms allowed space to be optimised, with innovative and elegant storage solutions.

One of the most exquisite rooms in the house is the Master Ensuite with a traditional free-standing bath, bespoke joinery to blend in and discreet storage hidden behind the wall-mounted mirrors. A large and airy Pilates space complete with full length mirrors and ballet bars was created, looking out onto a bright zen-feel roof terrace.

Get in touch.

We would love to help you with your next project. Big or small!